Адміністрація КП «Зміїв-сервіс» своєчасно інформує через засоби масової інформації споживачів житлово-комунальних послуг з централізованого водопостачання  про діяльність підприємства,  про якість надання  послуг.

На даний час, у зв’язку з виходом зі строю глибоководної свердловини    № 14 по Пролетарському шосе, 22, м.Змієва, виникли труднощі з забезпеченням житлового масиву мікрорайону м.Змієва, здебільшого жителів багатоповерхівок, якісною питною водою. Зараз підприємство забезпечує мешканців мікрорайону питною водою з свердловин № 8, 10, 11, які мають підвищений рівень заліза.

Глибоководна свердловина, яка вийшла з ладу 2 роки тому, пройшла ряд досліджень. Було проведено геофізичне дослідження, в результаті якого виявлено пошкодження обсадних колон через що в свердловину потрапляє вода з інших горизонтів, які не відповідають вимогам питної води.

Першим кроком по усуненню недоліків була співпраця з ТОВ «Аквадіа»яке протягом 2016 року проводило роботи по відновленню свердловини. Але проведені роботи не дали позитивних результатів.  На сьогодні, співпрацюючи з ТОВ «Технологія» підприємство намагається відновити подачу якісної питної води з глибоководної свердловини. Також вирішується питання щодо перепідключення житлового масиву мікрорайону до свердловин нагірної частини міста, тому з’являється необхідність в періодичному відключенні водопостачання споживачам. В результаті перерв в подачі води,  змін в режимі споживання та стану водопровідних мереж, візуально спостерігається забруднення води.

Необхідно звернути увагу, що механічне забруднення води в основному пов’язано зі станом внутрішньобудинникових мереж водопостачання. Вирішити цю проблему можливо тільки заміною трубопроводу.

 

Також повідомляємо, що у зв’язку зі зниженням якості питної води в житловому масиві мікрорайон м. Змієва, організовано вільний доступ до пункту подачі питної води на період проведення ремонтних робіт по Пролетарському  шосе, 22, цілодобово.

Зазначаємо, що у зв’язку зі зниженням якісних показників питної води, підприємство прийняло рішення, після затвердження нових тарифів  з централізованого водопостачання,  мешканцям житлового  масиву мікрорайону м.Змієва провести перерахунок розміру плати за послуги за весь час проведення ремонтних робіт.

Підприємство докладає максимум зусиль для відновлення якісного водопостачання та приносимо вибачення за тимчасові незручності і заздалегідь вдячні за розуміння.