Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Купити теплу чоловічу піжаму в інтернеті

Купити теплу чоловічу піжаму в інтернеті 3 днів 9 годин тому #5174739

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 268
  • Репутація: 0
Я вже не перший день шукаю варіанти, де можна онлайн замовити щось справді зручне й тепле для сну. Але чомусь, коли заходжу на різні сайти, то або вибір малий, або якість під великим питанням. Хочу купити теплу чоловічу піжаму, але не просто перший-ліпший комплект, а таку, щоб тканина була приємна до тіла, не парила, мала добрий крій і не сідала після прання. Чи є сенс звертати увагу на відгуки покупців, чи то взагалі не показник? І ще — чи є якісь ознаки по фото чи опису, щоб зрозуміти, що це дійсно теплий варіант, а не просто легка байка з написом "зимова"?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Купити теплу чоловічу піжаму в інтернеті 3 днів 9 годин тому #5174745

• klyarov
  • klyarov аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 162
Ти, до речі, добре що не хапаєш перше, що побачив. Бо часто в рекламі пишуть одне, а на ділі — зовсім інше. Я б радив звернути увагу на склад матеріалу — не вся фланель однакова, іноді додають синтетику, і тоді гріти така піжама буде тільки на словах. А ще подивись на манжети — вони мають бути еластичні, але не тиснути, і бажано, щоб шви були м’які. По фотках можеш придивитись, як лежить тканина, як оформлені кишені чи ґудзики — часто саме ці дрібниці видають якість. А що до відгуків — читаю, але завжди фільтрую, бо багато хто просто не розуміє, чого очікує від речі.

Купити теплу чоловічу піжаму в інтернеті 3 днів 9 годин тому #5174747

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 268
Дякую за підказки про манжети й склад — справді, ніколи не задумувався, що це може впливати на тепло. Я тут щойно натрапив на одну модель, виглядає симпатично, але в складі щось типу "поліестер 80% + бавовна 20%". І от тепер сиджу і гадаю: чи не буде в ній парко? Бо хочу саме щось, щоб і вночі комфортно було, і зранку не прокидатися в поту. А ще цікаво, як зрозуміти, що тканина "дихає"? Бо про це часто пишуть, але що воно значить реально — без поняття.

Купити теплу чоловічу піжаму в інтернеті 3 днів 9 годин тому #5174748

• klyarov
  • klyarov аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 162
Peter пише:
Дякую за підказки про манжети й склад — справді, ніколи не задумувався, що це може впливати на тепло. Я тут щойно натрапив на одну модель, виглядає симпатично, але в складі щось типу "поліестер 80% + бавовна 20%". І от тепер сиджу і гадаю: чи не буде в ній парко? Бо хочу саме щось, щоб і вночі комфортно було, і зранку не прокидатися в поту. А ще цікаво, як зрозуміти, що тканина "дихає"? Бо про це часто пишуть, але що воно значить реально — без поняття.
Отут можу точно підказати — заходь на сайт Lingerie.ua. Це не просто інтернет-магазин з білизною, а місце, де реально є з чого вибрати, і не лише для жінок. Я нещодавно собі там замовляв теплу чоловічу піжаму lingerie.ua/uk/catalog/muzhskie-teplye-p...i-domashnie-kostyumy і скажу тобі чесно — вона варта кожної копійки. М’яка, з щільної фланелі, після прання не скручується, а головне — комфортно навіть у найпрохолодніші ночі.
Не треба нічого вигадувати — просто обери свій розмір, подивись опис і відгуки, і замовляй. Там ще й фотки реальні, а не якісь постановочні — одразу видно, що і як сидить. Я сам довго вибирав, але після цієї покупки навіть не хочу шукати інші варіанти. Вони оновлюють асортимент постійно, тож глянь — думаю, знайдеш саме те, що шукаєш.
Час відкриття сторінки: 0.116 секунд
Працює на Форум