Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: постачання промислової системи

постачання промислової системи 2 тижнів 15 годин тому #5942164

• Viktorr
  • Viktorr аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 107
  • Репутація: 0
Друзі, хто може порадити перевірену компанію для постачання промислової системи очищення води? Потрібно рішення для підприємства з виробництва харчових продуктів – важлива сертифікація, гарантія, сервіс-підтримка.

Коли ми запускали цех із переробки харчової сировини, зіткнулися з реальною проблемою якість води не відповідала вимогам для харчового виробництва. Спочатку намагалися розібратися самі, перечитали купу форумів, але все складно і незрозуміло. Потім я випадково натрапив на сайт Зіко https://ziko.com.ua/filtry-dlya-vody-dlya-biznesu/ Там усе пояснено простими словами які бувають системи, для чого вони потрібні, які показники враховувати. Ми зв’язалися з консультантом через форму на сайті, і він допоміг підібрати саме ту установку, яка підходила нам по об’єму та складу води. Тепер вода після очищення стабільна, без запаху, і автоматика працює без збоїв. Раджу всім, хто не хоче марно витрачати час починайте саме із сайту Зіко.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.098 секунд
Працює на Форум