Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Хто вже юзав калькулятор розмитнення авто із США?

Хто вже юзав калькулятор розмитнення авто із США? 1 тиждень 6 годин тому #6046527

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 338
  • Репутація: 0
Привіт всім, хто вже пробував ввозити авто з США: хочу дізнатися, наскільки реально можна зекономити при розмитненні — бо бачу зараз калькулятори розмитнення різних компаній (наприклад для авто з Америки) дають значно меншу цифру, ніж я очікувала якщо б купувала авто у нас. Чи справді реальні витрати (мито, акциз, ПДВ, доставка, сертифікація) дозволяють отримати авто дешевшим, ніж аналогічне на ринку України? І чи є підводні витрати, яких калькулятори не показують? Хочу почути від тих, хто вже «випробував на собі»
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хто вже юзав калькулятор розмитнення авто із США? 1 тиждень 6 годин тому #6046531

• AngelH
  • AngelH аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 130
Та, в принципі, такі калькулятори дають реальну приблизну цифру — але багато залежить від реальної вартості авто, об’єму двигуна, року випуску та стану. При стандартній схемі: мито 10 % від вартості, плюс акциз (залежить від двигуна та віку), плюс ПДВ 20 % на суму авто + мито + акциз — всi разом можуть бути значною сумою, і часто до цих даних додаються витрати на доставку, сертифікацію, оформлення. Я знаю кількох людей, які так робили — економія була, але не космічна, порівняно з «продажем під ключ» в Україні. Якщо двигун великий або авто старше — економії майже не буде.

Хто вже юзав калькулятор розмитнення авто із США? 1 тиждень 6 годин тому #6046534

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 338
Добре, дякую, що пояснив. Тобто якщо авто не надто потужне і у відносно доброму стані — можна розраховувати на помірну економію, так? А що з доставкою і оформленням — чи часто бувають «сюрпризи» типу додаткових зборів, сертифікації, ремонту після прибуття, які значно «вибивають» вигоду? Бо мене лякає, що плюс до всього потрібно буде ще витратити час і нерви. І чи варто довіряти калькулятору «як є», або краще додавати якийсь запас на «непередбачене»?

Хто вже юзав калькулятор розмитнення авто із США? 1 тиждень 6 годин тому #6046542

• AngelH
  • AngelH аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 130
Peter пише:
Добре, дякую, що пояснив. Тобто якщо авто не надто потужне і у відносно доброму стані — можна розраховувати на помірну економію, так? А що з доставкою і оформленням — чи часто бувають «сюрпризи» типу додаткових зборів, сертифікації, ремонту після прибуття, які значно «вибивають» вигоду? Бо мене лякає, що плюс до всього потрібно буде ще витратити час і нерви. І чи варто довіряти калькулятору «як є», або краще додавати якийсь запас на «непередбачене»?
З моєї практики так: краще виходити з калькулятора як з базової орієнтовки, але передбачати запас на випадок додаткових витрат — на сертифікацію, можливий ремонт, адаптацію авто під українські стандарти, логістику всередині країни та оформлення документів. Якщо ти серйозно розглядаєш імпорт авто з Америки, можна скористатися калькулятором розрахунку авто з США від компаниї Boss Auto bossautoukraine.com.ua/calc/ для попереднього підрахунку, але потім перевірити всі параметри вручну — рік, об’єм двигуна, реальну вартість на аукціоні, вартість доставки і сертифікації.
І ще — радив би звернути увагу на те, що автівка має пройти сертифікацію і відповідати екологічним нормам, інакше можуть виникнути проблеми з реєстрацією. Якщо уважно підходити до всіх деталей і мати резерв — реальна економія цілком можлива, але без «авось» — тільки з чітким планом і реальними розрахунками.
Час відкриття сторінки: 0.150 секунд
Працює на Форум