Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Хто працює з агронавігаторами на тракторах?

Хто працює з агронавігаторами на тракторах? 3 годин 33 хвилин тому #6284994

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 326
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
А хто реально працює з агронавігаторами на тракторах, поділіться досвідом. Зараз думаю чи ставити таку систему на техніку перед новим сезоном. Поля різні за формою, іноді доводиться довго виставляти перші проходи, а потім усе одно виходять перекриття. Особливо це відчутно під час обприскування або коли працюємо вночі. Читав у мережі різні думки, але хотілося б почути людей, які вже використовують навігацію кілька сезонів. Чи складно з нею розібратися і чи допомагає вона реально економити ресурси?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хто працює з агронавігаторами на тракторах? 3 годин 32 хвилин тому #6284996

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 329
У нас навігація з’явилася приблизно два роки тому, і тепер вже складно уявити роботу без неї. Раніше трактористи орієнтувалися по слідах або по маркерах сівалки, але коли поле велике, помилки траплялися постійно.

Хто працює з агронавігаторами на тракторах? 3 годин 31 хвилин тому #6284999

• maringa
  • maringa аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 154
Минулої осені теж почали активно цікавитися навігаційними системами, бо господарство розширилось і стало складніше контролювати точність робіт. Спершу дивилися різні варіанти, читали відгуки фермерів, порівнювали можливості обладнання. Ми спочатку просто вивчали характеристики, а згодом вирішили спробувати агронавігатори Smilab на одному тракторі під час обробітку поля. Враження залишились доволі позитивні: дисплей показує чіткі лінії проходу, оператору простіше контролювати напрямок руху, а поле проходиться без зайвих перекриттів. Після кількох днів роботи стало зрозуміло, що техніка рухається більш рівно, а сам процес виглядає набагато організованішим, ніж раніше.

Хто працює з агронавігаторами на тракторах? 3 годин 30 хвилин тому #6285000

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 329
Після встановлення системи на екрані видно траєкторію руху і техніка йде значно рівніше. Найбільше це відчули на посіві, бо рядки виходять акуратніші і менше зайвих проходів. Перші дні всі звикали до нового обладнання, зате потім робота стала значно спокійнішою.
Час відкриття сторінки: 1.104 секунд
Працює на Форум