klyarov пише:
Тепер я трохи розумію, що навіть якщо засіб називається «пілінг», головне — це його дія і кислотний компонент, який вирішує проблему конкретно моєї шкіри. Важливо, щоб пілінг не пересушував шкіру, інакше може виникнути ще більше почервоніння і подразнення. Я зрозуміла, що не потрібно щодня робити інтенсивні процедури, надмірне відлущування може спровокувати ще більшу роботу сальних залоз. Додатково варто враховувати очищення і легке зволоження після пілінгу, щоб не забивати пори. Перший раз краще тестувати засіб на невеликій ділянці шкіри. Думаю також звернутися до косметолога для професійної консультації, щоб підібрати правильну частоту використання і уникнути побічних ефектів.
Пілінг обличчя — це не просто назва, а ефективна дія на конкретні проблеми шкіри. Для жирної шкіри з висипами зазвичай добре підходять поверхневі пілінги з кислотами, які розчиняють надлишковий себум і очищують пори, зменшуючи ризик утворення нових прищів. Важливо починати з меншої концентрації і використовувати засіб нечасто на початку, наприклад раз на тиждень, спостерігаючи за реакцією шкіри. Формула пілінгу має бути адаптована під проблемну дерму, без важких масел або компонентів, що закупорюють пори, і бажано містити заспокійливі інгредієнти. Після пілінгу необхідно щоденне очищення і легке зволоження, щоб підтримувати баланс шкіри, адже пересушування може спровокувати ще більшу роботу сальних залоз. Крім того, пілінг обличчя — лише частина догляду, важливі також харчування, стрес, сезонні зміни і гормональні коливання.
У магазині Estet Beauty можна отримати консультацію щодо правильного підбору засобу і скласти індивідуальний план догляду. Якщо є сильні запалення або рубці від акне, професійна консультація косметолога або дерматолога допоможе скласти оптимальний догляд саме для твоєї шкіри.