Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Пошук надійного продавця саджанців

Пошук надійного продавця саджанців 1 тиждень 3 годин тому #6434106

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 354
  • Репутація: 0
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, де краще придбати якісні саджанці плодових дерев? Важливо, щоб матеріал був здоровий, добре адаптований до наших умов і відповідав опису. Можливо, хтось уже має позитивний досвід співпраці з конкретними розплідниками або магазинами? Буду вдячна за рекомендації та поради щодо вибору.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Пошук надійного продавця саджанців 6 днів 13 годин тому #6436129

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 337
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Я люблю працювати в саду і завжди шукаю нові сорти плодових дерев, щоб зробити його ще красивішим і врожайнішим. Цього року відкрила для себе Астелія – професійний інтернет-магазин товарів для саду та городу https://astelia.com.ua/ і це була дуже вдала знахідка. Замовила саджанці персику, нектарину та черешні, і всі вони перевершили мої очікування. Дуже гарно упаковані, свіжі та сильні рослини, які легко перенесли пересадку. Вже помітно, що вони активно ростуть і розвиваються. Приємно, коли отримуєш якісний товар без зайвих клопотів. Сайт зручний, а вибір великий, тому хочеться замовляти ще. Наступного разу обов’язково візьму яблуню та грушу. Це справді місце, куди хочеться повертатися.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.252 секунд
Працює на Форум