Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Де зараз краще замовляти тканину через інтернет?

Де зараз краще замовляти тканину через інтернет? 3 днів 14 годин тому #6444342

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 354
  • Репутація: 0
Де зараз краще замовляти тканину через інтернет, щоб не переплачувати і водночас отримати нормальну якість? Бо вже кілька разів стикався з тим, що на фото все виглядає красиво, а в реальності приходить щось зовсім інше — або тонке, або дивний склад. Мені потрібно для пошиття одягу і трохи для декору, тому важливо, щоб був широкий вибір і адекватні ціни. Можливо, є перевірені варіанти, де ви самі замовляєте і можете впевнено порадити?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де зараз краще замовляти тканину через інтернет? 3 днів 14 годин тому #6444350

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 337
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Мала дуже схожу ситуацію, поки не знайшов інтернет магазин Текстиль Контакт https://tk.ua/ — тепер замовляю практично тільки там. Чесно, це один із небагатьох магазинів, де реальність відповідає очікуванням. Я брала різні тканини: і прості бавовняні, і більш щільні для верхнього одягу — усе приходило нормальної якості, без сюрпризів. Особливо подобається, що там детально описують склад і характеристики, тому легше вибрати. І ще плюс — ціни адекватні, особливо якщо потрапити на акції. Якщо не хочеш більше грати в рулетку з покупками — раджу звернути увагу.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.170 секунд
Працює на Форум