Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Підготовка до НМТ англійська мова

Підготовка до НМТ англійська мова 2 тижнів 4 днів тому #6497579

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 362
  • Репутація: 0
Може хтось підкаже перевірені курси англійської саме для підготовки до НМТ? Бо зараз стоїть питання, чи брати репетитора, чи йти в навчальний центр, але хочеться більш системного підходу. Дуже важливо, щоб там навчали працювати з тестами, пояснювали типові завдання і давали достатньо практики. Також цікавить, щоб викладачі реально контролювали прогрес, а не просто проводили заняття. Буду вдячний за будь-які поради з власного досвіду.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Підготовка до НМТ англійська мова 2 тижнів 4 днів тому #6502758

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 354
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Я б радила звернути увагу на навчальний центр ZNOGrant, бо маю позитивний досвід із братом, який там навчався. Ми теж довго сумнівалися, але після перших занять стало зрозуміло, що підхід там серйозний. Вони чітко будують програму під іспит: багато тестів, регулярні перевірки знань, детальний розбір кожного завдання. Викладачі пояснюють не лише правильні відповіді, а й логіку, що стоїть за ними, і це дуже допомагає. Важливо, що курс спрямований саме на підготовка до нмт англійська https://znogrant.com.ua/classes/english/ , тому учні звикають до формату ще до самого тесту. Брат відзначав, що йому стало значно легше виконувати завдання після кількох тижнів навчання, і він почав менше хвилюватися. У результаті склав НМТ на хороший бал, тож можу сказати, що це дійсно вартий варіант для підготовки.
Останнє редагування: 2 тижнів 4 днів тому від lavandova.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.113 секунд
Працює на Форум