Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Тканини для замовлення

Тканини для замовлення 4 днів 20 годин тому #6542495

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 362
  • Репутація: 0
Підкажіть хороший інтернет-магазин тканин, де реально можна купити якісний матеріал без переплати. Хочу пошити кілька речей для себе та дитини, але вже втомилась від магазинів, де тканина виглядає нормально тільки на фото. Хотілося б знайти місце, де є великий вибір, чесний опис і щоб не було проблем із доставкою.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Тканини для замовлення 4 днів 20 годин тому #6542498

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 354
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Раджу звернути увагу на інтернет магазин Текстиль Контакт https://tk.ua/ . Я сама почала там замовляти після рекомендації знайомої швачки й тепер періодично беру тканини саме там. Найбільше подобається, що асортимент там реально великий — від простих тканин для щоденних речей до більш щільних і дорогих матеріалів. Я замовляла у них тканину для дитячої піжами, спортивного костюма та навіть матеріал для штор. Усе прийшло хорошої якості, без дефектів і з нормальним кольором, а не «очікування та реальність». Ще один плюс — ціни цілком адекватні, особливо якщо порівнювати з деякими офлайн-магазинами, де за той самий матеріал просять значно більше.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.374 секунд
Працює на Форум