Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Порадьте перевірений воєнторг у Дніпрі

Порадьте перевірений воєнторг у Дніпрі 4 годин 57 хвилин тому #6570120

• SlightlyToxic
  • SlightlyToxic аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 17
  • Репутація: 0
Мужики, підкажіть, де зараз у Дніпрі найбільший вибір одягу? Треба взяти якісну термуху і фліску, бо стара вже віджила своє. Хочеться щось таке, щоб після першого прання не стало в два рази менше. Може знаєте магазини, які напряму з нормальними виробниками працюють? Бо заходив у кілька підвальних приміщень, там якийсь жах по якості, а просять як за бренд. Куди краще заскочити на вихідних?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Порадьте перевірений воєнторг у Дніпрі 4 годин 39 хвилин тому #6570145

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 257
  • Репутація: 0
З одягом у Дніпрі зараз взагалі дивна ситуація, бо на кожному кроці продають якийсь «тактичний» фліс, який після прання стає як папір. Я минулого року так лоханувся, тепер шукаю тільки нормальні бренди. Дивився різні варіанти, навіть по секондах лазив у пошуках іноземного екіпу. В результаті взяв термуху і флісову кофту в Сафарі https://safari.dp.ua/ua ношу вже кілька місяців і поки задоволений. Колір не вимивається, і розмір після пральної машини залишився той самий. Мабуть, ціна трохи вища, ніж на лотках, але якість матеріалу відчувається одразу. Хоча вибір саме термобілизни іноді швидко розгрібають, треба встигати, поки є всі ходові розміри.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.182 секунд
Працює на Форум