Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Догляд і реабілітація людей похилого віку

Догляд і реабілітація людей похилого віку 4 годин 13 хвилин тому #6578692

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 357
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Підкажіть, хто як вирішував питання з доглядом за літньою людиною після перелому шийки стегна? Бабуся майже не виходить з квартири, а звичайна доглядальниця не дуже розуміється на реабілітації. Дивлюсь різні приватні пансіонати, але відгуки всюди дуже різні. Хочеться знайти місце, де реально допомагають повернути рухливість, слідкують за харчуванням і не залишають людей лежати цілими днями без занять та спілкування.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Догляд і реабілітація людей похилого віку 4 годин 13 хвилин тому #6578694

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 370
Після інсульту тата ми теж довго шукали нормальний догляд, бо вдома організувати все виявилось нереально. Найбільше допомогли регулярні вправи, контроль тиску та нормальний режим без постійного лежання в ліжку.

Догляд і реабілітація людей похилого віку 4 годин 12 хвилин тому #6578695

• maringa
  • maringa аватар
  • онлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 162
Сусідка порадила подивитись каталог будинків престарілих Pansionat.info, коли ми вже зовсім заплутались у варіантах догляду для мами після складної операції. Там зібрано багато інформації про умови проживання, догляд, харчування та програми реабілітації для літніх людей. Найбільше звернув увагу на підхід, де не обмежуються таблетками й контролем стану, а додають фізичні вправи, спілкування та заняття для підтримки пам’яті. Відновлення для людей похилого віку описано дуже зрозуміло, без дивних обіцянок і нав’язування. Ми після цього швидше визначились із місцем, а мама поступово почала більше рухатись, краще їсти та спокійніше реагувати на нову обстановку.

Догляд і реабілітація людей похилого віку 4 годин 12 хвилин тому #6578697

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 370
У пансіонаті, куди ми звернулись, літніх людей щодня виводили на прогулянки й займались дрібною моторикою. Через кілька місяців тато вже сам їв, почав більше ходити по кімнаті та навіть повернувся до улюблених кросвордів.
Час відкриття сторінки: 0.111 секунд
Працює на Форум