Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Чи існує стійка крем-фарба, яка реально дає блиск

Чи існує стійка крем-фарба, яка реально дає блиск 1 місяць 2 тижнів тому #6592555

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 381
  • Репутація: 0
Дівчата, рятуйте, це якась напасть. Фарбуюся зазвичай у шоколадні відтінки, але вже через два тижні цей гарний колір вимивається в якийсь дешевий іржавий колір. Ну і саме волосся стає тьмяним. Підкажіть якісну стійку крем-фарбу, яка б тримала тон і давала цей живий блиск, як після салону. Може, є якісь секрети чи перевірені марки, які вас ніколи не підводили? Бо я вже втомилася викидати гроші на вітер.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чи існує стійка крем-фарба, яка реально дає блиск 1 місяць 2 тижнів тому #6592565

• Snezha
  • Snezha аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 5
  • Репутація: 0
Я теж довго мучилася з цим рудим підтоном, який вилазив після кожної другої помивки голови, прямо бісило нереально. Пробувала і сині шампуні, і дорогі тонуючі бальзами, але від них тільки ванна брудна, а ефект тримається до наступного душі. Для себе цю проблему закрила лише тоді, коли мені в руки потрапила стійка крем-фарба для волосся Wella Professionals Koleston Perfect ME+ https://headstore.com.ua/ua/stojkaja-krem-kraska-koleston-perfect-wella на яку я тепер просто молюся. Вона дає якийсь неймовірний багатогранний блиск, волосся на сонці переливається, і цей шоколадний колір вимивається дуже повільно і благородно, без іржі. Щоправда, мені здалося, що вона трохи підсушує кінчики, якщо перетримати довше, тому треба суворо стежити за часом. Особисто я результатом дуже задоволена, колір дійсно тримається довго.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.903 секунд
Працює на Форум