Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Чорний чай

Чорний чай 1 місяць 2 тижнів тому #6602540

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 365
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Підкажіть, де зараз краще купувати чорний чай на вагу? Останнім часом беру фасований у супермаркетах, але смак часто розчаровує: то аромат слабкий, то листя дрібне й багато пилу. Хотілося б знайти місце, де є нормальний вибір різних сортів, щоб можна було замовити невелику кількість для дегустації. Цікавить не тільки класичний цейлонський, а й більш насичені варіанти для щоденного чаювання.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чорний чай 1 місяць 2 тижнів тому #6602542

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 381
  • Репутація: 0
Коли шукала якісний чорний чай для дому, теж зіткнулася з тим, що в більшості магазинів вибір доволі обмежений. Хотілося знайти різні сорти без необхідності купувати великі упаковки. Переглядала багато варіантів, читала відгуки, порівнювала асортимент. Для себе вирішила, що набагато цікавіше брати листовий чай на вагу, адже можна спробувати кілька різних позицій і зрозуміти, що подобається найбільше. Після кількох замовлень у різних місцях вирішила купити чорний чай ваговий в foodboom , бо там був хороший вибір і зрозумілий опис кожного сорту. Замовляла кілька видів для порівняння, усі приїхали свіжими та з приємним ароматом. Особливо сподобалося, що листя було цілісним, без великої кількості крихти. Тепер періодично беру там нові сорти, коли хочеться урізноманітнити домашні чайні запаси.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 4.601 секунд
Працює на Форум