Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Яку акумуляторну болгарку вибрати

Яку акумуляторну болгарку вибрати 1 місяць 1 тиждень тому #6608227

• glo0753
  • glo0753 аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 267
  • Репутація: 0
Доброго дня всім. Склалася ситуація, що часто доводиться працювати на об'єктах без електрики, тому гостро постало питання покупки акумуляторної КШМ. Інструменту зараз у магазинах повно, але відгуки скрізь такі суперечливі, що капєць. Один хвалить, інший той самий інструмент сварить. Хотілося б почути пораду від реальних власників, яку акумуляторну болгарку вибрати, щоб і по руках не била, і потужності вистачало хоча б кутник металевий перерізати без зупинок. Поділіться досвідом.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Яку акумуляторну болгарку вибрати 2 тижнів 4 днів тому #6636499

• SlightlyToxic
  • SlightlyToxic аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 19
  • Репутація: 0
Я взагалі не великий мастак вибирати техніку в інтернеті, зазвичай купую все по старинці в офлайні, але цього разу обставини змусили шукати КШМ для дачі через мережу. Розглядав спочатку варіанти купівлі б/в інструменту на дошках оголошень, але там стрьомно, бо пришлють зіпсований редуктор і нічого нікому не доведеш. Потім просто сів і почав порівнювати пропозиції різних профільних онлайн-магазинів, щоб і ціна була адекватною, і доставка швидкою. Знайшов один нормальний сайт з хорошими відгуками, де і оформив замовлення, вибравши акумуляторні болгарки https://mytools.com.ua/bolharki-akkumulyatorni/brand-dewalt/ під свій бюджет. Інструмент прийшов у повній комплектації, працює стабільно і повністю перекриває мої побутові потреби по господарству. Моя думка така, що для домашнього використання цього цілком достатньо.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 3.999 секунд
Працює на Форум