Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Дверцята для каміна з подачею повітря

Дверцята для каміна з подачею повітря 3 тижнів 5 днів тому #6623958

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 365
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Планую оновлювати камін і зараз розглядаю різні варіанти дверцят. Багато разів натрапляв на моделі з подачею повітря, але поки що не зрозумів, чи відчувається різниця у звичайному користуванні. Цікавить, чи довше залишається чистим скло, чи легше контролювати горіння, а також чи є сенс переплачувати за таку конструкцію. Хотілося б почути відгуки тих, хто вже встановив подібне рішення та користується ним не перший сезон.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Дверцята для каміна з подачею повітря 3 тижнів 5 днів тому #6623960

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 381
Після встановлення таких дверцят різницю помітив майже одразу. Полум'я стало набагато рівномірнішим, а дрова почали згоряти без різких перепадів. Скло забруднюється значно повільніше, тому не доводиться постійно братися за очищення.

Дверцята для каміна з подачею повітря 3 тижнів 5 днів тому #6623964

• maringa
  • maringa аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 165
Під час вибору теж уважно порівнював різні конструкції, оскільки хотілося отримати не лише гарний вигляд, а й зручність у щоденному користуванні. Після перегляду характеристик і досвіду інших власників вирішив, що додаткова подача повітря дійсно виправдовує себе, бо горіння стає більш контрольованим, а скло довше залишається прозорим. Якщо плануєте купити дверцята зі склом в камін в інтернет-магазин VVK-Lit https://vvk-lit.com/product-category/dverci-so-steklom/ , то варто переглянути асортимент на сайті. Особисто для себе знайшов там відповідний варіант без поспіху, уважно порівняв розміри, конструкцію та особливості моделей. Після встановлення користуватися каміном стало значно приємніше, а догляд займає менше часу, ніж очікував спочатку.

Дверцята для каміна з подачею повітря 3 тижнів 5 днів тому #6623966

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 381
Крім того, завдяки правильній подачі повітря легше підтримувати потрібну температуру без зайвих підкладань палива. Якщо камін використовується регулярно, ця особливість справді додає комфорту під час експлуатації.
Час відкриття сторінки: 3.897 секунд
Працює на Форум