Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Смачні горіхи та снеки

Смачні горіхи та снеки 2 тижнів 2 днів тому #6784631

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 384
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Де можна замовити різні горіхи та снеки, щоб в одному місці були і класичні варіанти для перекусу, і щось цікавіше до фільму чи зустрічі з друзями? Хотілося б знайти кеш’ю, мигдаль, фісташки, пекан, горіхові суміші, а ще чипси, сушений сир або якісь незвичайні закуски. Особливо ціную можливість брати різні види невеликими порціями, бо не хочеться набирати багато одного продукту. Де асортимент справді широкий?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Смачні горіхи та снеки 2 тижнів 2 днів тому #6784635

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 399
  • Репутація: 0
Я останнім часом замовляю через FoodBoom https://foodboom.ua/gorichi-ta-sneki/ і поки все ок. Там не тільки горіхи, як я спочатку думав, а реально багато різного для перекусів. Брав фісташки, кеш’ю та один мікс із сухофруктами, ще докинув чипси й сушений сир — останній, до речі, несподівано добре зайшов до вечірнього фільму. Фудбум зручний тим, що можна зібрати один кошик із різних категорій і не бігати по кількох сайтах. Є солоні горіхи, горіхи зі спеціями, варіанти в шоколаді, насіння, чипси, сухарики, сушена риба та навіть м’ясні снеки. Я ще дивився маленькі упаковки, бо люблю спершу взяти грамів 40–100, спробувати, а вже потім замовляти більше. Так і шафа не забивається пачками, які потім ніхто не їсть.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.809 секунд
Працює на Форум