Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Кредит без довідки про доходи

Кредит без довідки про доходи 1 тиждень 4 днів тому #6798931

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 384
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Підкажіть, будь ласка, чи реально зараз отримати позицію, якщо немає офіційного працевлаштування? Працюю фрілансером уже кілька років, дохід маю стабільний і стабільний, але покажу фінансовим установам офіційний папірець із робочого місця просто не маю змоги. Звертатися до великих установ із купівлею паперів без жодного бажання, бо там одразу вимагають якесь підтвердження, виписки чи застави. Хто опинився в подібній ситуації, що порадите в такому випадку?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Кредит без довідки про доходи 1 тиждень 4 днів тому #6799081

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 399
З власного досвіду можна сказати, що вихід офіційної роботи зараз взагалі не проблема для оформлення фінансів. Сам довгий час працював без офіційного оформлення і постійно стикався з відмовами у звичайних банках, поки не відкрився для себе Лехко Кредит. Там видають кредит без довідки про доходи взагалі без жодної тяганини чи зайвих запитань про місце роботи. Все робиться максимально просто через сайт: заповнюється коротка анкета, вказуються паспортні дані, і гроші надходять прямо на роботу буквально за десять хвилин. Ніяких дзвінків родичам, вимагати поручителів або збирати купу непотрібних довідок з податкової. Це справді зручно, скільки коштує потрібний термін, а бігати по кабінетах і вибрати підтвердження немає ані часу, ані бажання, тому сміливо рекомендую звернути увагу на цей сервіс.

Кредит без довідки про доходи 1 тиждень 4 днів тому #6799082

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 399
Тому можете спробувати
Останнє редагування: 1 тиждень 4 днів тому від kamala.
Час відкриття сторінки: 4.196 секунд
Працює на Форум