Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Цікавить навчання бухгалтерського обліку

Цікавить навчання бухгалтерського обліку 1 тиждень 4 днів тому #6800668

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 399
  • Репутація: 0
Підкажіть, хто навчався бухгалтерії дистанційно й реально після цього почав краще орієнтуватися в роботі? Хочу змінити напрям і розглядаю онлайн-курси, бо їздити на заняття кілька разів на тиждень незручно. Водночас не хочеться купувати навчання, де просто багато відео та загальних пояснень без розбору конкретних прикладів. Наскільки важливо для новачка, щоб у програмі були первинка, облік операцій, звітність і практичні завдання, а не тільки базові терміни?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Цікавить навчання бухгалтерського обліку 1 тиждень 3 днів тому #6802929

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 384
  • Подяка отримана: 1
  • Репутація: 0
Особисто я б дивився не стільки на красивий опис курсу, скільки на те, що конкретно входить у програму і чи є можливість розібрати незрозумілі моменти. З онлайн-варіантів мені трапився сервіс експертної підтримки бухгалтера AVS 365, де є окремий базовий курс для послідовного входження в професію. Зручно, що матеріал поданий за темами, тому не доводиться перескакувати між випадковими уроками та шукати пояснення кожного терміна окремо. Приблизно після проходження базових розділів уже легше зрозуміти, які напрямки бухгалтерії цікаві найбільше. Для мене навчання бухгалтерського обліку https://avs.ua/courses/basic було важливим ще й тому, що хотілося побачити логіку роботи, а не просто вивчити перелік правил напам’ять. Онлайн-формат тут теж має практичний плюс: заняття можна вписати у звичайний графік і не прив’язуватися до конкретного місця.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 2.617 секунд
Працює на Форум