Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо на форум КП "Зміїв-сервіс"!

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто ви, що вам подобається, і чому ви стали членом цього сайту.
  Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити вас якомога більше!

ТЕМА: Хто замовляв календарі настінні перекидні в офіс?

Хто замовляв календарі настінні перекидні в офіс? 5 днів 2 годин тому #6822213

• kamala
  • kamala аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 399
  • Репутація: 0
Порадьте, де можна замовити настінні перекидні календарі для подарунків співробітникам і партнерам. Хочеться зробити щось охайне, без надмірної кількості рекламних елементів, але з нашим логотипом і фотографіями. Найбільше хвилює, чи можна нормально узгодити всі деталі до друку, бо тираж потрібен не один-два примірники, а достатня кількість для кількох різних отримувачів.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хто замовляв календарі настінні перекидні в офіс? 5 днів 2 годин тому #6822217

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 384
  • Подяка отримана: 1
У такому випадку варто спочатку скласти приблизний список того, що буде на сторінках, і тільки після цього звертатися щодо друку. Одразу стане зрозуміло, скільки фотографій потрібно, де розмістити логотип та чи потрібна додаткова інформація про компанію. Для подарункового календаря я б не перевантажував дизайн контактами, адресами й великими написами, бо його все-таки використовуватимуть як звичайний календар протягом року.

Хто замовляв календарі настінні перекидні в офіс? 5 днів 2 годин тому #6822223

• maringa
  • maringa аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 171
У подібній ситуації я б розглянув друкарню АРТ-ПРЕС, оскільки на сайті можна переглянути формат настінної календарної продукції та зрозуміти, що підійде під конкретну задачу. Перед зверненням краще підготувати приблизну кількість примірників і всі матеріали для оформлення. Це економить час під час обговорення замовлення та дозволяє швидше визначитися з макетом. Коли концепція вже зрозуміла, можна замовити календарі настінні перекидні https://art-press.com.ua/uk/products/calendars/format/triple-block-small/ для співробітників, партнерів чи клієнтів із потрібним оформленням. Я б особливо уважно поставився до якості фотографій та читабельності дат, тому що ці дві речі найбільше впливають на щоденне враження від готового виробу. Логотип краще розмістити акуратно, без надто великих елементів, тоді календар виглядатиме доречно і як подарунок, і як корисна річ для робочого простору.

Хто замовляв календарі настінні перекидні в офіс? 5 днів 2 годин тому #6822226

• lavandova
  • lavandova аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 384
  • Подяка отримана: 1
Також рекомендую перевірити дати та назви свят ще на етапі макета, адже помилка в календарній сітці може зіпсувати враження від усього тиражу. Добре продуманий формат має бути зручним для перегортання, а сторінки не повинні виглядати перевантаженими. Якщо календарі плануються для різних людей, універсальний дизайн зазвичай виглядає доречніше, ніж дуже вузька тематика, зрозуміла лише працівникам компанії.
Час відкриття сторінки: 6.100 секунд
Працює на Форум