Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Порадьте гарну новобудову

Порадьте гарну новобудову 1 день 6 годин тому #5489936

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 285
  • Репутація: 0
Чи є зараз гарні новобудови? Я просто дивлюсь де можна придбати квартиру, але так багато пропозицій. Як серед такої кількості обрати хороший варіант?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Порадьте гарну новобудову 22 годин 22 хвилин тому #5491797

• MOnblades
  • MOnblades аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 3
  • Репутація: 0
Peter пише:
Чи є зараз гарні новобудови? Я просто дивлюсь де можна придбати квартиру, але так багато пропозицій. Як серед такої кількості обрати хороший варіант?

Зараз новобудов справді дуже багато — і в Києві, і під Києвом, вибір шалений. Але за красивими візуалізаціями ховається багато нюансів. Хтось будує швидко, але економить на матеріалах, хтось затягує строки або не доводить справу до кінця. Тому я б радив не гнатися за найнижчою ціною чи яскравою рекламою, а дивитися на конкретні речі: репутацію забудовника, що вже збудував, які документи, як виглядає територія і що по інфраструктурі.

Один із комплексів, який виглядає дуже достойно і за концепцією, і по документах — це Гранд Бурже https://grandbourget.com/ це сучасний житловий комплекс у Бучі, із продуманим плануванням, упорядкованою територією та зручною локацією. Там є різні формати квартир, і що приємно — все виглядає не як тимчасовий варіант, а як простір, де справді хочеться жити. Якщо дивишся на передмістя — рекомендую додати до списку.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.212 секунд
Працює на Форум