Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Модульна конструкція

Модульна конструкція 5 днів 1 година тому #6348284

• Peter
  • Peter аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 387
  • Репутація: 0
Планую поставити кіоск і думаю про модульну конструкцію.
Хто вже мав досвід - які компанії реально виготовляють надійні модульні кіоски?
І ще питання: на що звертати увагу при виборі, щоб кіоск простояв довго і не було проблем з матеріалами чи монтажем?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Модульна конструкція 2 днів 17 годин тому #6355180

• MOnblades
  • MOnblades аватар
Peter пише:
Планую поставити кіоск і думаю про модульну конструкцію.
Хто вже мав досвід - які компанії реально виготовляють надійні модульні кіоски?
І ще питання: на що звертати увагу при виборі, щоб кіоск простояв довго і не було проблем з матеріалами чи монтажем?

Головний нюанс модульних кіосків у тому, що зовнішня привабливість часто приховує слабкий каркас або відсутність нормального утеплення. При виборі обов’язково дивіться на товщину металу та якість антикорозійного покриття, бо дешева фарба облізе вже після першої зими. Також раджу уточнити деталі щодо гідроізоляції даху - якщо там просто герметик, то протікання стануть постійним головним болем. Важливо, щоб конструкція була достатньо жорсткою для транспортування, інакше при переїзді чи встановленні її може «повести», і двері перестануть зачинятися.

Якщо шукаєте перевірені рішення, то ТОВ Трансмодульбуд https://blockunit.com.ua/ виготовляє витривалі блоки, де закладено нормальний запас міцності для комерційного використання. У них на сайті можна підібрати варіанти під різні потреби, що значно спрощує розрахунок бюджету на старті. При монтажі зверніть увагу на фундамент або підготовлений майданчик: навіть найкращий модуль з часом просяде, якщо поставити його на нерівну чи м’яку поверхню без точкових опор. Краще один раз витратитися на якісні склопакети та енергоефективні панелі, ніж потім щомісяця переплачувати за опалення взимку.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.204 секунд
Працює на Форум